Котката на генерал Радева избяга, първата дама искала да я праща на лечение в Чечня

Jun 12, 2017     zhelyo     15537
БЪЛГАРСКИЯТ БЯЛ ДОМ, БОЯНА - Котката на първата дама на България бе обявена за общонационално издирване преди минути, след като според данни на стопанката ѝ тя е избягала.


Според генерал Деси Радева домашният ѝ любимец Чарли е реагирал остро срещу идеята да бъде пратена за лечение на котешки лагер в Чечня и сърдито е напуснала дома им.


Както е известно, съпругата на президента Радев разказа публично, че се е наложило да изследва котката за котешки СПИН, което мигновено тя асоциира с хомосексуалността, като по този начин волно или не разкри сексуалната ориентация на четириногото.
Първата дама обяви, че щом не желае, няма да праща котката в Чечня и я увери публично, че е спряна подготовката на самолета Спартан да бъде боядисан с цветовете на дъгата специално за полета.


"Мац-мац-мац, извинявай, Чарли! Ела си! Изказах се срещу космополитността, защото знаеш, че полудявам понякога, когато се налага да ти чистя космите от пагоните си" - вървеше из махалата г-жа Радева, призовавайки котето ѝ да се върне.


zhelyo

Ще се върне ли котката?

Избери отговор!
Край