Ген. Радев: Airbus A380 е оптическа измама и халюцинация, постигната чрез кемтрейлс

Oct 19, 2016     zhelyo     22040
ПРЕД БУДНИЯ ЕЛЕКТОРАТ - Кандидатът на БСП за президент генерал Румен Радев най-после коментира авиационната вест от края на изминалата седмица - гастрола на най-големия пътнически самолет A380 у нас.


Според бившия командир на родното военно въздухоплаване, Airbus-ът е медийна измишльотина, целяща да разсее народа от истински важните въпроси като дали в супермаркЕтите оцетът е менте, готви ли се ударно повишение на цените на шарана за Никулден и възможно ли е туршията с турски зеленчуци да взриви мазите на България.


"Няма как един пътнически самолет да побере 600 човека. Това да не е автобус 280? Замислете се!" - поде темата генералът.
Радев допълни, че кадрите, излъчвани по масовите медии, са монтаж, а чрез кемтрейлс е внушено на населението в София да халюцинира, че в небето кръжи нещо по-голямо от хвърчило.


"Всичко е оптическа измама. Фотошоп. Същият, който ползват, за да направят Цецка Цачева по-голяма от ген. Манушев. Тя не е по-голяма от него, тя не е по-голяма от хляба!" - хвърли симпатизантите си в екстаз генералът, след което показно пусна микрофона на пода и нахлупи станиоленото си кепе.


zhelyo

Какво значи airbus?

Избери отговор!
Край