Фандъкова назначи Борисов за охрана в Общината, нямал пукнат лев

Oct 6, 2021     zhelyo     42474
УЛ. МОСКОВСКА ОРИЕНТ 33 - Йорданка Фандъкова продължи да назначава на ключови общински постове изчегъртани от президента Радев кадри на ГЕРБ.

Началник на охраната на сградата на Столична община вече е Бойко Борисов (62), като според кабинета на кметицата става дума за човек с отличен опит в охранителната дейност, който освен всичко друго е работил вече на ул. Московска и просто е роден за такава работа.

"Г-н Борисов е безработен от април. Няма годините за пенсия, а цените скочиха двойно и инфлацията ще топи спестяванията ни дори повече до зимата. Това не е политическо назначение, това е човешко назначение" - обясни Йорданка Фандъкова.
Както е известно, вчера уволненият заради насилието над протестиращи миналото лято бивш главен секретар на МВР комисар Ивайло Иванов бе ръкоположен за директор на Столичния инспекторат, тъй като бил пред угрозата да започне някаква унизителна работа в частния сектор.

"Няма как да оставя такива хора на улицата. Иде тежка зима. Ще става все по-трудно да се вържат двата края. Особено с такова управление на държавата, след като изчегъртаха и Влади Горанов, когото съм поканила да дойде да оглави СКГТ" - обяви жителката на една от Манастирските ливади.

Одобрявате ли кадровата политика на Фандъкова?

Избери отговор!
Край