Пускат Facebook по канализацията, вече няма да има нужда от Интернет

Feb 17, 2015     zhelyo     4076
Е, КАК? У КЛОЗЕТО! - На ексклузивна спешна конференция, приключила само преди броени минути, създателят на социалната мрежа Марк Зукърбърг обяви, че Фейсбук преминава перманентно и неотменимо към следващ, трудно достижим за конкуренцията етап от развитието си.


Сензационното разкритие е наистина шокиращо - хората могат да използват социалната му мрежа и без каквато и да е връзка с интернет, пароли, ЧЕЗ/ЕВН, както и да избегнат веднъж завинаги досадните американски шпиони, които по цял ден печатат на принтер статусите ни и ги лепят по стените на стаята си, за да се правят на оригинални пред гаджето си.


За целта е наобходимо да имате само и единствено работеща и висококапацитетна канализация. Посредством високотехнологичен поток от данни, цялата информация е достъпна за всички - контакти не са ви необходими, достатъчно е да влезете в потока и светът е Ваш! 
Умни съпруги на хора, които имат еднакви цифри по номерата на колите си, веднага се включиха в потока, за да могат първи да споделят усещането си с маникюристките си. Видимо доволна, една от потребителките споделя във виден столичен фризьорски салон: "Мъ муцка, то ниверуятну мъ. То колтура, то мътериъ, все ино си ф течин шукулад!".


Интелигенцията реагира сдържано на новината, като стар и леко вулгарен кадър измърмори под мустак, че това не е за всеки и той лично не би могъл да се възползва, но пожелава успех на иновацията: "...ония мутрите и мутресите пак ще намажат...". Държавната администрация и политиците съвсем напротив бяха във възторг: "Цял живот чакахме естествената среда за развитие на дейностите ни, както и персоналното и личностно развитие на всеки от нас!".


Oxygen
 

Бихте ли използвали новият поток от данни на Фейбук?

Избери отговор!
Край