И днес сигурно са убили някой безинтересен

Jan 21, 2015     zhelyo     2575
СТРАНАТА - Вълната от убийства на сравнително скучни и незначителни хора сигурно е продължила и днес, предават родните медии, влезли в руслото на отразяване на злодеяния, които вече не трогват никого.


Вестта сигурно е била предадена с обявяване на локацията, където е открита жертвата, или пък жертвите, ако са повече. Сигурно е споменато, че са убити с нож или пък имат огнестрелни рани.


По-късно може вестите да са допълнени с инициалите на труповете, възрастта им и спекулации с мотивите на убийството, но така или иначе новината ще прилича на всички други такива новини и хората ще започнат да се объркват, така че надали някой ще се трогне.
"Убийствата напоследък са скучни. Та дори най-бруталните и смразяващи кръвта истории за убийства са скучни. Интересно ще е да убият някоя публична личност, тогава ще има смисъл да се отразява повечко" - споделят журналисти.


Според медийни анализатори това е същото като с банките-пирамиди. Една е интересно, по-натам общественото внимание намалява, щото се повтарят нещата.


zhelyo

За какво убийство ви се ще да разберете?

Избери отговор!
Край