ДАНС стиска палци Бисеров да стигне до Гърция, там службите щели да го хванат

Nov 7, 2013     zhelyo     4816
След като стана ясно предположението, че Христо Бисеров се е изнизал като сополче от ноздрата на зам-председател на Народното събрание, българските власти обявиха, че се надяват той да мине през Гърция, щото там щели да го хванат.


Както е известно, алжирският нападател на момиче в магазин на столичната ул. Пиротска бе открит в Гърция след няколкодневно издирване. Властите се надяват Бисеров да бъде открит също от по-компетентните органи на южните ни съседи.


"Ние тука не можем да ги хващаме и си влизат и излизат от границите ни когато си искат. Алжиреца го хванаха, дано Бисеров да се озове в Гърция или някоя друга нормална държава, та да го заловят" - обяви шефът на ДАНС, който никак не се казва Делян Пеевски.
Мнозина изразиха съмнения, че Бисеров ще бъде открит, тъй като единствената разлика между зам-председател на Парламента и алжирски апаш е, че първият не го хващат.


Същевременно хората, видели Бисеров за последно още през уикенда, не са разпитвани, защото единият бил вечно пиян, а другият досаждал на полицаите с витиеват изказ, а пък имал имунитет и не можели да го ошамарят.

zhelyo


 

Къдей Христо Бисеров?

Избери отговор!
Край