ДАНС погва жените, които твърдят, че не акат

Dec 23, 2014     zhelyo     7193
ДАНС - Държавната агенция по Негова (на семейството и семейния му бизнес) сигурност обяви, че от Нова година ще проведе акция, целяща да разбере какво точно се случва около жените, твърдящи уверено, че не акат.


"Много са ни мнителни тия. Никога не стоят в тоалетната повече от 3 минути. А акане по-малко от 5 минути и то без вестник, книга или смартфон за компания - това е грях" - споделиха специални агенти.


Както е известно, са се пръкнали едни такива доста приятни поначало жени, които - като се стигне до тая фундаментална за човешкия вид тема, се държат сякаш става дума за нещо, което се случва само на простолюдието и ти идва да ги ухапеш за ушите да спрат да се правят.
"Ето един идеален случай да използваме много СРС-та, защото думата много отива на казуса" - вдъхновени бяха от предстоящото слухтене из дамски тоалетни служители на националната сигурност.


Научавайки вестта, дамите се организираха на протест, който кръстиха #ДРИСwithme, за да докажат, че всъщност акат и няма нищо подозрително, а просто се правят на по-вървежни.


zhelyo

Какво правят дамите, които твърдят, че не акат?

Избери отговор!
Край