Да гласувам или да не!гласувам, част 3: ДПС и Възраждане

Mar 30, 2023     zhelyo     2627
Третият дял от приноса на медия №37 в страната и №32 в света към родната демокрация ви запознава с причините за и против гласуването за две противоположни партии. Едните са либерални евроатлантици и прозападно ориентирани, а другите също са проект на КГБ. Ето още:
  ДПС - DPS

Предизборен девиз: Разум, отговорност, диалог!

Какво всъщност значи: Класически конструкт от три леснозабравими думи, изпразнени мигновено от съдържание. Разкош, общуване, дезинфекция. Предизвикваме ви да си сложите аларма на телефона за след три месеца, на която да пише "Кои бяха трите думи на ДПС?" и без да ровите в гугъл да се сетите.
  Гласувайте за ДПС, ако:

  + Цените лоялността, особено в напечени ситуации. За разлика от други партии, които шкартираха вписаните в списъка Магнитски свои кадри, тук Пеевски е на първия ред. Освен ако не отсъства от заседание поради уважителни причини.

+ Държите на духовното. В ДПС най-изявените личности са философ-енергетик, медиен меценат, богослов и театрален PR, което говори за интелектуалните качества на формацията.

+ Не обичате разделението в обществото и острото противопоставяне, а искате повече инициативи като например Хамид Хамид да заведе Иван Гешев на закуска в САЩ. Може и без райбер.

  Не гласувайте за ДПС, ако:
- Не са ви докарали с автобус и не сте намазали поне един безплатен сандвич или тържествен сюнет за детето. Двойният стандарт е лошо нещо и не бива за едните гласоподаватели да има, а за другите - не.

- Услужлив човек в изборната секция не ви е съпроводил лично и да ви посочи къде в бюлетината се намира избора ви. Въпрос на обслужване.

- Изобщо се налага да се разкарвате до секцията, вместо услужлив предприемчив човек от махалата не е минал да ви събере личната карта два дни преди вота.


Възраждане

Предизборен девиз: Избери свободата
Какво всъщност значиКойто не ни подкрепя, ще ходи в Белене, но казано по-накратко и с опция да се изкарат дисиденти, ако след изборите не докопат до абсолютната народна власт.

  Гласувайте за Възраждане, ако:

+ Заслужавате надежда и утеха, дори да сте най-закоравелият неудачник, че не носите вина за дереджето си, а причината е в някаква конспиративна теория.

+ Търсите защита от влиянието на чуждите валути и ваксини. Представителите на Възраждане ще вземат валутите и бустерите ви саможертвено.

+ Искате България най-после да е истински независима суверенна държава, съобразяваща политиката си само с угодни на Русия и деструктивни за обединена Европа тези.
  Не гласувайте за Възраждане, ако:

- Наистина вярвате в плеядата конспиративни теории за кемтрейлс, илюминати, рептили, ХААРП и т.н. Нима смятате, че световното задкулисие ще позволи на Възраждане да съществува, ако те не работят да ни отвличат вниманието от истината?

- Обичате хора с грешни политически въжделения, защото след Народния съд 2.0 ще ви липсват. 

Сте търговец и искате да въведат еврото, за да се напечелите от високите цени, които магически се образуват от въвеждането на валутата, към която и без това е скачен родният лев.


 

Ще гласувате ли за някои от тези?

Избери отговор!
Край