Цветан Василев с ексклузивна концесия върху въздуха

May 30, 2014     zhelyo     4009
ЗАД ГРАДИНКАТА ПРЕД КРИСТАЛ -  Небезизвестният Цветан Василев, чийто предприемачески талант е сравним едниствено с белотаджия, който губи на всичко коз с четири валета и три деветки, е намерил най-после безпогрешен път към сигурната, гарантирана и неизбежна печалбичка.
 

Още утре двеста и четиридесет плодове, зеленчуци, противозачатъчни и други предмети от българския бит, които се псуват на майка за добро утро, се очаква да загърбят тежките и непреодолими различия помежду си и като един да гласуват "ЗА"  концесийка на въздуха в България в полза на българския визионер.


Така българското Сив Джобс щяло най-после да се оттърси от тежката житейска несправедливост, която го преследваше досега, и да разгърне пълния потенциал на несравнимия си предприемачески талант.  Както е известно г-н Василев притежава вестници, които никой не чете, разпортстраява телевизия, която никой не гледа, продава дребнопакетирани стоки, които никой не купува, колкото и на дребно да са пакетирани, и притежава банка с два банкомата в България, единият от които е в личната му спалня, а другият е счупен.


Въпреки сизифовските усилия на управляващи, опозиция, администрация, прокуратура и съд, които подбутват и постилат денонощно на предприемаческите авантюри на големия българин и от време на време чупят по некое друго коленце на конкуренцията, крайният резултат от всяко начинане е: "Ма то умряло, ма!!15"
Г-н Василев коментира под мустак: "Мисля, че най-после открихме философския камък. Обещавам да предоставяме бързи кредити на въздух при най-изгодни условия", и добави "Ей, тоя НУРТС го урочаса победителят на Евровизия!"


Корпоративния банкер обеща да предоставя допълнително въздух на българските депутати, особено към края на техните изказвания, за да могат да награждават с комплименти своите колеги. без да се зачервяват от задух.

L.M.

Ще си взимате ли въздух от Василев?

Избери отговор!
Край