Тумба цигани кадруваха в съдебната система снощи

Dec 16, 2014     zhelyo     7156
ФАКУЛТЕТО - Тумба обезумели цигани са кадрували в правосъдната система на България късно снощи, като с ожесточение са се възползвали от пропуски в системата за случайно разпределение на дела.


Ромите са упражнявали натиск върху магистрати, подкупвали са съдии и прокурори, а поредната проява на малцинствена престъпност ескалирала, след като набързо създали и няколко кръга на белите покривчици за влияние в различни сектори от политическия и икономическия живот у нас.


"15-20 циганина нахлуха в съдебната система, май бяха пияни. Такова чудо не бях виждала - разпределяха дела да бъдат ръководени от определени хора, разпореждаха се със следствени документи, губеха нарочно доказателства" - споделя очевидка, пиеща трето шишенце мента, глог и валериана.
Жълти сайтове пък защитиха циганите и влиянието им в съдебната система снощи и обявиха възмутените от това за расисти, желаещи те собствено да диктуват и влияят на правосъдието.


Това е пореден епизод на ромска престъпност, след като през последната година представители на индуския етнос източиха банка, обсебиха пазара на дребно на алкохол, цигари, вестници и хазарт, писаха закони под руска диктовка за отчуждаване на българска територия и нагласиха мачове в родното футболно първенство.


zhelyo

Докога ще ги търпим?

Избери отговор!
Край