Чужденците бъркат летищния Терминал 1 с клуба, остават завинаги в София #8МилионаОтново

Mar 17, 2017     zhelyo     10593
Настоящият текст съдържа следи от продуктово позициониране. Ако ви е тамън - добре, ако ли не - поразместете се, за да ви пасне.

СОФИЯ - Копнежът населението на България да стане 8 и дори 9 милиона е по-реалистично, отколкото изглежда. Това сочат данни на Националния статистически институт.


Причината за това обаче не е внезапни пориви на разплодни дейности сред полово активното население, нито пък световните корпорации и юдеомасоните са спрели да тровят българина, позволявайки му да се отдаде на генетично заложеното си безсмъртие.
Оказва се, че хиляди чужденци, дошли в София под формата на туристи, по работа или погрешка, не успяват да се върнат по родните си места, тъй като вместо да уловят low-cost полет от Терминал 1, се озовават на ул. Ангел Кънчев №1.


"Втурнах се вътре, защото нали си правим бутаница, понеже самолетните билети са без места. Но вместо това влязох в едно пространство на бира, музика, симпатични момичета и джага" - споделя Питър, който е трябвало да се върне в Бирмингам преди 4 месеца, но цената да презавери самолетния си билет била в пъти по-голяма от това да остане в Терминал 1 в очакване на промоцията на новия албум на Контрол през април.


Веднага след изнасянето на вестта из страната възникнаха протести срещу настаняването на чужденци, но впоследствие се оказа, че тези чужденци са с пари и всички се оказаха ОК с тях спряха да ги пъдят.


zhelyo


 

За или против сте населението на България да расте с подпийнали чужденци?

Избери отговор!
Край