Човек, вярвал преди, че миришещите листчета са с наркотици, днес вярва на много глупости в Интернет

Jan 29, 2024     zhelyo     1789
СОФИЯ - Доайен Петров (64), който през 90-те години спираше децата си да имат менкащи се миришещи листчета от опасения, че в аромата им има наркотици, днес изненадващо вярва на глупости в Интернет.

"Бях толкова притеснен, че децата ми ще се пристрастят към наркотици, че им забраних да имат тези листчета. Също така и с полуголи кечисти си менкаха, ужас, оттогава на това поколение са промили мозъците, сега само с 5G и ваксините ги довършиха горките", вайка се просветеният мъж.

Мъжът понастоящем е привърженик на пълната гама теории, свързани с кемтрейлс, чипиране, 5G заговори, психотронно оръжие, рептили и една нова, която няма да я каже още, защото я проверява и може да се окаже, че не е толкова вярна. 
Социални антрополози дават различни обяснения за този парадокс, като най-вероятното е, че и преди масовия интернет и социалните мрежи такива хора са били същите идиоти.

"Сега се занимават с политика, геополитика, международна история и спасяване на човечеството. А преди 20-30 години, те просто са проявявали това си качество в по-безобидни ситуации, свързани с миришещите листчета на щерка им и убеждението, че раздават на децата наркотици в компютърните клубове, за да ги зарибят да играят на компютърни игри" - споделя въжделенията си Арлекин Сашов, телевизионен обсъждач на какво ли не.

 

На какво миришеха листчетата?

Избери отговор!
Край