Човек успя да обясни на баба си какво значи QA Lead, тя не е впечатлена

Oct 15, 2019     zhelyo     16157
Тази публикация има рекламна цел. За разлика от публикациите с рекламна цел в другите медии, обаче, не е досадна и натрапчива, така че си четете спокойно.

НА СЕЛО ПРЕЗ УИКЕНДА
- 36-годишен човек, явил се на интервю за позицията QA Lead, разказа на баба си успешно за какво става дума.

"Отне ми около 3 часа да я въведа, като първите 15 минути бяха само буквите QA, като тя не вярваше как с една малка чертичка О-то се чете КЮ" - споделя Евтим, който се точи да управлява цял екип, да има 25 дни годишен отпуск и разбира се - да има свой кариерен път в динамична среда ръка за ръка с най-актуалните технологии.
Това, че все пак възрастната жена е разбрала в общи линии за каква позиция кандидатства внукът ѝ, не значи, че е впечатлена от това, че ще ще щрака на компютър:

"Едно време за такива неща имаше бригадирско движение. Вземат те за малко, свършиш им работа, платят ти с една щайга продукция. При вас заплати колкото тука месечно взимаме пенсия половината село. Щото си бил разбирал ей чш ти там ела, сиесесер, жаба скрит и други такива измишльотини" - разсъждавала бабата.

Тя все пак заклала една кокошка курбан за късмет на внука си да го одобрят за новата позиция, като той обещал с първата заплата да ѝ купи слънчев колектор за вода, така че да не се налага да си грее в тенджера, за да ѝ онагледи туй чудо, наречено automation.
 

Разбират ли възрастните хора съвременните професии?

Избери отговор!
Край