Министър Чобанов призова нацията да заживее в студентски общежития за икономически подем

Sep 26, 2013     zhelyo     5106
Министърът на финансите доц. Петър Чобанов посъветва населението да се пренесе да живее в студентски общежития за по-евтино, с което икономиката на България да премине в подем.


"Много е изгодну, чуек. 30 лева, имаш мивка и лампити светят. Ако сички заживеят на убщижития, държавата ше забогатей" - сподели с типичното за кадър на УНСС произношение министърът.


Преподавателят от стопанския университет на София е известен с дръзките и консервативни финансови мерки и в личния си живот, като не носи бельо, за да не му се налага да си купува ново, когато го износи, а също така си събира водата след къпане, за да я превари и използва пак. Негов идол е колегата му в Министерския съвет Иван Данов.
Финансист №1 на галактиката вчера упрекна протестите за липсата на икономически ръст, а не политическите решения, довели до тях, с което заприлича на Мечо Пух с още между 7 и 9 процента.


Другият преподавател от УНСС, премиерът доц. Пламен Орешарски, обяви, че увеличение на доходите се очаква, ако всички пуснат фишове в пунктовете на негов приятел, играейки изненадващ единица на днешния мач край Хасково.


zhelyo

Яде ли ви се постна пица?

Избери отговор!
Край