След Бузлуджа: Спешни мерки за откриване на работни места за неграмотни и мързеливи

Jul 27, 2013     zhelyo     8110
Спешни мерки за откриването на лежерни работни места за неграмотни и мързеливи хора ще бъдат взети от правителството, след като днес социалистка на Бузлуджа отправи подобен апел по време на годишния събор на БСП.


"Ще разкрием 55 000 работни места на първо време. Точно толкова бяха на Бузлуджа днес. Дойдоха с 1000 рейса, които паркирахме в разстоянието от Бузлуджа до Казанлък и всъщност повечето си дойдоха пеш" - обяви Сергей Станишев.


Очаква се местата да бъдат осигурени в общинската и държавна администрация, където съответните нискоквалифицирани и нямащи желание за работа бъдещи служители да си седят.
"Радостно е, че електоратът ни не се вълнува от образование и перспективи. Той е нешлифован диамант и може да работи с еднаква успеваемост абсолютно навсякъде" - горд бе с поливалентността на симпатизантите си депутатът от БСП Антон Кутев.


Все още не е ясно дали държавата ще отпусне неоправдано високи помощи за мързеливите и неграмотните, тъй като не е сигурно кога точно ще има избори и ще трябва да се правят подобни реверанси.

zhelyo

Одобрявате ли бързо взетите мерки?

Избери отговор!
Край