Българските превозвачески фирми ще бъдат пререгистрирани като вероизповедания

Apr 3, 2019     zhelyo     4384
У НАС - Родните превозвачески фирми ще бъдат обявени за организирани религии, субсидирани от държавата. По този начин ще бъде избегнат протекционисткият удар от страна на големите сили в Европейския съюз.

Това съобщи турският външен министър разлютен Мевлют Чавушоглу на поданиците на Ердоган, сред които и ние.

“И без това в кабинките на ТИР-овете е пълно с икони и свещени символи, плакати на Сашка Васева и Милко Калайджиев. Това са олтари, храмове” - тълкува ситуацията един от дежурните 4-5 говорещи по всяка тема в сутрешните блокове чичковци.
По този начин превозвачите у нас вече няма да са бект на търговското право, което Европейската уния иска да регулира, а ще станат част от вероизповеданията, които ще получават държавни субсидии.

“Ето, хем помислихме за добруването на шофьорите, тези свещеници, хем няма да дадем на някакви французи и немци да монополизират този сегмент” - не каза никой от властимащите, тъй като подобно изречение е прекалено сложно и смислено за изричане от когото и да било, облечен във власт.

За да бъдат истински религии, превозваческите изповедания ще получат и имоти - луксозни с ВИП асансьори, тераси с пристройки на последен етаж и шикозни гаражи за камионите.

Решението не идва от Турция, кълнат се плюейки в пазвата си нашенските управляващи, но същевременно признават, че турските камиони ще бъдат третирани като религии на нашата територия и ще бъдат оставени необезпокоявано да пренасят каквито си искат идеи и багажи да привнасят към Европа.

Любопитната вест обаче привлече вниманието на медии от цял свят, които изпратиха топ-репортерките си....
Дочетете цялата статия в брой №48 на Прас-Прес.

Коя тема се изпуща тука?

Избери отговор!
Край