Българската държава бе обявена за издирване в Интерпол

Jun 23, 2014     zhelyo     10038
ИНТЕРПОЛ - Българската държава бе обявена за международно издирване, след като стана ясно, че тя явно се е скрила и не решава по никакъв начин проблемите си.


"Държавата я няма при всякакви кризи - политически, икономически, природни. Дано я открият и дано е добре. Изключено е да става дума за отвличане, щото вече няма КОЙ да плати откуп" - споделя експерт по издирването на изчезнали хора.


Все още липсват версии къде е българската държава - дали е избягала поради нещо си от някой заден изход, дали се укрива заедно с осъдени престъпници в странство или пък е залостена от баща си в някое мазе заради някакъв извратен фетиш.
Българската държава е известна с огромните си дългове, най-вече към гражданите си, но към момента е почти сигурно, че ниКОЙ няма да поеме дълговете ѝ и може да пиете по една студена вода, докато има.


Ако българската държава не бъде открита в най-скоро време, е предвидено хиляди доброволци с лопати да поемат всичките ѝ функции и да изрият цялата тиня, заляла Отечеството през последните години.


zhelyo

Къде е българската държава?

Избери отговор!
Край