Българите ще разиграят войната в Украйна сами помежду си

Feb 28, 2022     zhelyo     4773
У НАС - Природонаселението на България обяви, че ще запази активен неутралитет, като заеме и двете страни, за да разбере дали става дума за война срещу територията на Украйна или специализирана операция срещу нацизма.

Както винаги, българската нация разбира изкъсо актуалните теми, защото е гледало няколо видеа в YouTube с шарени субтитри, няколко близки приятели от Русия/Украйна са му пратили meme-та в чата и знае как стоят нещата.

Симпатизантите на Путлер и привържениците на фашистката хунта в Киев вече се записват в доброволчески отряди, готови да защитят истината в камерен вариант на разразяващия се недалеч от родните граници конфликт.
"Хубавото е, че не сме добре въоръжени и ще проведем войната си в чатове и социални мрежи, така че няма после да се налага да чистим и строим. Не, че части от собствената ни страна и градовете в България не изглеждат като вече отнесени от някой дефектирал остарял БУК" - коментира анализатор, който няма търпение тази седмица да се включи във всички конвенционални медии, за да сподели наблюденията си за конфликта на наша територия.

Най-крайните оптимисти пък смятат, че разделението ще трае неповече от седмица, докато не се появи следващата тема, по която с категоричност и сърцат плам нашенецът да воюва или провежда специализирана операция.
Край