Българите приеха еврото, само три сметки с по 200 лева не са превалутирани

Feb 25, 2020     zhelyo     5682
В ДУШАТА МИ БЪРКАЙ, САМО В ДЖЕБА НЕДЕЙ - Консенсусът относно дали да се минава от левче на евро бе постигнат изненадващо бързо.

След като разбра, че творчески настроени личности, вдъхващи доверие и респект, уважение и усещане за експертиза като тези от управляващата политическа класа готвят някакви неща, дето може да падне Валутният борд, мъдрият български народ гласува набързо, обменяйки левовете в евро.

"Е, някои гласуваха за долари, франкове, биткойни. Дори и Ружакойни са си избрали съвсем крайните патриоти, понеже д-р Ружа е нашо момиче и много яко им го тури на секаквите лапни-шарани. Само още чакаме някой да си обърне левчетата в рубли" - разказват банкери, излезли да пушат пред клона си, докато тече ежедневният обир на касата.
Нацията обясни, че много ѝ е мъчно за левчето, но сантименти и ценности къща не хранели, а и така или иначе роднините пращали в евро основно.

По този начин всичко се реши сравнително бързо и няма да има нужда дежурните икономически коментатори по телевизията да се налага да излизат от Facebook.

Врътнахте ли парите?

Избери отговор!
Край