Държавата инвестира в Догекойн

Jul 27, 2021     Debnadaviebna     5045
ПО БЛОКЧЕЙНА - Българското служебно правителство обяви, че ще инвестира 500 млн. лв. от валутния резерв в експлодиращата крипто валута Догекойн, за да диверсифицира портфолиото от активи на страната.

Инвестицията в този вид актив сега е много по-разумна от купуване на акции на банки с цел осигуряване на ликвидност и покриване на критерии за членство в друг шиткойн валутен съюз. 

Закупуването на коче-валутата е особено сигурна инвестиция сега, когато нещата на криптно пазара са се поукротили малко, и ще си върнем всичко инвестирано с лихвите, казват от служебното министерство на финансите.
Освен това, тайно сме се разбрали с Илон Мъск да не знае много-много, и да не приказва, за да сваля цената на догето, а в подходящ момент да каже по някоя добра приказка, за да излезем, когато ни потрябват спешно кинти. 

"Ако случайно, недай си Илон, курсът все пак спадне, след като сме закупили догето, ще извадим още пари, и ще купим още на по-ниски цени, така ще сме на още по-голяма печалба, когато се покачи отново курса. Пари има", коментират от финансовото министерство.

Задължени сме да кажем, че тази публикация не трябва да се възприема като инвестиционен съвет, въпреки че очевидно валутата е кръстена на Ахмед Доган и сигурно той стои зад нея, което означава, че е супер умна и непоклатима.

Авторът, https://bullschmeiser.blogspot.com/

Колко сте богати?

Избери отговор!
Край