Българи се регистрират като животни, за да не плащат данъци, с които да се пълнят гушите на измекяри

Nov 7, 2017     zhelyo     8423
У НАС - Над 380 души са се регистрирали като различни животни и са се отказали от човешките си права само през последната седмица.

Причината за бума на отхвърляне на вида homo sapiens sapiens е избягването на данъчната тежест, която дърпа нацията надолу в полза на нахалници, периодично източващи банки, стоящи зад големи енергийни шлемове и сделки за самолети, асфалт и всичко.

"Какви човешки права, бе? Това е клопка. От две седмици съм куче и ми е екстра. Не плащам никакви осигуровки и като се разболея остро, ще ме приспят да не се мъча, а не да точат клинични пътеки, назначавайки ми ненужни и грешни лечения" - споделя Момир, който се е регистрирал като чау-чау.
По-прозорливи нашенци пък се регистрират като селскостопански живноти, като така дори получават субсидии и връщат това, което неволно са изсипвали досега в държавата, за да може накрая правилните хора да опоскат КТБ и сметката да се плати от балъците.

"Лошото е, че без да се регистрират като такива, свинете вече са много напред" - заключи човек, подал молба да бъде сойка.

Какво животно сте?

Избери отговор!
Край