105 в будна кома след срещата на Орешарски с удобните медии вчера

Mar 11, 2014     zhelyo     10166
105 души бяха хоспитализирани в София след срещата на премиера Пламен Орешарски с представители на угодни за управлението му медии вчера в НДК.


С необятния си талант да чете монотонно и протяжно, напипвайки най-безличната информация, министър-председателят причини серия от резки заспивания, гърчове и изпадания в кома сред аудиторията си.


Орешарски дори прибегна до ползване на Powerpoint презентации с цифри, заради което журналистите побеляха, очаквайки в края на 20-минутната реч да бъдат изпитани и при провал - пратени на есенна ликвидация в УНСС. 
"Едно денонощие след срещата много хора останаха с уста, отворена като на сом. Зейнала в празнотата, защото все още осмислят информацията от вчерашната среща, на която Орешарски поде скучни речи, продължени от Станишев и Людовик. Не е ясно дали тези хора ще се възстановят или ще останат зеленчуци за цял живот" - коментираха лекари.


От ръководствата на повечето медии обявиха, че не е проблем журналистите им да бъдат в будна кома, даже улеснявало проводничеството им на спуснати от даровити PR-ки опорни точки.


zhelyo

Откъде такъв нюх към скучното поднасяне на ненужна информация?

Избери отговор!
Край