Борисов си слага бустерна доза имунитет в посолството на извънземните

Jun 12, 2023     zhelyo     2055
МЛЕЧНИЯТ ПЪТ - Притиснатият от щението за сваляне на депутатския му имунитет Бойко Борисов предприе отчаяни ходове при търсенето на международна подкрепа.

Лидерът на ГЕРБ, за когото прокуратурата внесе стотици страници с доказателства и искане за сваляне на имунитета по подозрение в пране на пари и закупуване на имоти в Барселона чрез подставени лица и офшорни сметки, бе засечен да посещава посолството на извънземните в София.

"Понякога извънземните са по-човеци от хората. Веднага ме разбраха и влязоха в положение. Канят ме да открия междугалактическа магистрала, ценят ме, а не като тук. Лично ме е поканил пангалактическият почетен председател Андромед Уран" - не скри близостта си с инопланетяните Борисов.
От посолството, което се намира извън ул. Земен между бул. Ситняково и ул. Черковна в София, нито отрекоха, нито потвърдиха да са поставяли и къде точно бустерна доза на бившия премиер.

Както е известно, България и извънземните имат хладни дипломатически отношения след нахлуването на военните в Царичината дупка през 90-те, което се счита за нарушение на дипломатическия статут и Венерската конвенция.
 

Трябва ли извънземните да се мешат в политиката ни?

Избери отговор!
Край