Борисов: Показах на Хера, че изображението ми в огледалото не е на Пеевски

Jun 3, 2021     zhelyo     19291
ФЕЙСБУК ДЕД ОР АЛАЙФ - Бойко Борисов коментира посещението си на резиденцията на американския посланик вчера, час преди официализирането на американските санкции срещу Божков, Пеевски и някакъв чичо за цвят.

"Абсурден слух е, че съм почнал да бегам сега покрай тия санкции. С тия колене никакво бегане. Показах на моята приятелка Хера, че не виждам отражението на Пеевски в огледалото" - признава лидерът на ГЕРБ.

Бившият премиер бе посочен косвено в съобщението на американското Министерство на финансите като "лидер на партия", за когото има данни, че е получил подкуп от единия от санкционираните - Васил Божков, който още преди година призна, че това се е случило.
Освен доказателството, че няма общо с Пеевски, Борисов е завел при посланик Мустафа Дани Митов, който на блестящ английски ѝ е обяснил, че заслугите за разкриването на олигархичните и корупционни схеми на Божков и Пеевски са именно на правителството на ГЕРБ и подопечните му институции.

"Докато нас ни клепеха биволи и антикорупционни фондове, ние осветлявахме схеми и като истински бойци сигнализирахме родни и международни органи и докато някои доносничеха срещу България и родни бизнесмени, ние опазихме читавия бизнес с игри на карти" - сподели Борисов част от думите си в зайчарника на американския посланик.

Дали е дал папки срещу индулгенция?

Избери отговор!
Край