Борисов ядосан, че не му смогват на темпото: Ще открива повторно магистрали и зали

Aug 6, 2015     zhelyo     5861
МЕЖДУ ДВА ПОПА, НОСЕЩИ СВЕТЕНА ВОДА - Премиерът и лидер на Коалицията за Управление на Републиката г-н Бойко Борисов обяви, че не е доволен от темпото на обновяване на България и започва да преоткрива стари обекти.


Любиият инж. доц.ген. 3-и дан, човек, баща, приятел и брат на родината ще започне днес с преоткриване на зала Арена Армеец, като се надява при обхода си за снимки, които да качи във Фейсбука, да открие нови елементи, които да сподели.


Утре премиерът ще открие 12 стари 6-километрови отсечки от автомагистрала "Тракия", където обещава да открие нещо ново, като например шумоизолираща ограда с нарисувани птички по нея.
"Така съм възпитан още от дете. Всеки ден да откривам по нещо ново. Живеем в необятен свят и апелирам да се строи и да ми се смогва. А докато се научат, ще откривам повторно някои неща" - сподели строго, но с доброта в погледа премиерът.


Находчиви доброжелатели предложиха на Борисов да пробва да открие истинска парламентарна опозиция или живот в Северозападна България.


zhelyo

 

Какво още да открие Борисов?

Избери отговор!
Край