Борисов: Не вдигах, защото си забравих кода на SIM-картата, казах на Мария Габриела да се поправи

Mar 20, 2024     zhelyo     2637
БАНКЯ - Бойко Борисов обяви, че не е участвал в преговорите за правителството, тъй като си е блокирал SIM-картата и не е могъл да си включи телефона.

"Трябваше вчера цел ден да ходя до Глобул да ми го оправят и да се включа. М-тел, не Глобул, верно, много ги сменят. Отвисех си, докато разбера, че съм на Вивател и трябвало те да ми я сменят и после с тия пръсти, докато я вкарам в апарата и стана тъмно" - поясни лидерът на ГЕРБ.

След като е разбрал за суматохата около съставянето на новия кабинет, той разпоредил мигновено Мария Габриел по свое усмотрение, независимо и носейки цялата отговорност да оправи кашата, която забърка, представяйки списък с министри, които не са съгласни да са министри.
"Много ме изложи Мария Габриела. Но сме в седмицата на прошката. Говорѝх с Киро, Насо и Ицо да простят и те. Викнал съм ги да гледаме вкъщи Ергенът довечера и да се разбереме. Пеевски го няма нито в споразумението, нито в огледалото, разбрали сме се с него да трае да се сглобиме пак, па после да си ги върти както досега." - успокоява страстите Борисов.

Мария Габриел потвърди, че абсолютно сама взима решенията и обеща на Борисов да изпълни заръките му в спешен порядък.

Ще има ли правителство след включването на Борисов?

Избери отговор!
Край