Най-богатият българин във facebook стрoи хотел за извънземни в София Тех Парк

Mar 14, 2017     zhelyo     5401
СОФИЯ, ПАРИж - Врачанинът по душа и айтозлия по фамилия е роден над София в летяща чиния, която лично спечелил на бас от извънземното Роман Абрамович, за да може да се роди там добре. Това било възможно, защото най-богатият българин във facebook лично спазарил пътуването във времето от една циганка, дето бае по телевизия СКАТ.


Богатия решил да пробва наученото и пътувал до 2020 година, където видял най-накрая в София Тех Парк да има живот и иновации...за жалост не от хора, а от извънземни, които живеели там на хотел, за да са ВИП на земята.


След като видял това, вносителят на парите за България, се върнал назад във времето, за да може да си построи хотела, дето си го видял в бъдещето, че бил негов.
В хотела ще има възможност да не казвате дали сте там по работа или на почивка, ако станете извънземни.


Не се знае още с какви удобства още ще разполага, тъй като гадовете живеят по съвсем друг начин и на Земята още не са измислени думите, които да опишат предимствата, дето да го направят по-предпочитан от хотел Родина или дори кашон от малко по-голям телевизор.


Според Богатия, който бил там в един бъдещ уикенд малко на СПА, в него няма да важат законите, които ще приеме тогавашната коалиция между БСП и ГЕРБ и има шанс там да бъде единственото място, което да си е ок. И така..


Богатия!

Кои са най-богатите извънземни?

Избери отговор!
Край