Най-богатият българин във Фейсбук купи всички гласове, кара хората да гласуват по съвест

Jun 30, 2021     Дон Асенчо     7753
БИТКОЙНАРЕ - След като изкупи всичкия черен трюфел на пазара за да има храна за прасетата си този месец, Богатия усети боцкане в сърцето и реши, че това е родолюбие, а не инфаркт. След което отиде до банкомата и изтегли достатъчно пари, за да купи гласовете на абсолютно всички български граждани, след което ги инструктира да гласуват по съвест.

"Най-накрая ще разберем какво наистина искат българите!" - написа най-богатият българин във Фейсбук във Фейсбук. - "Всички ние ще бъдем отговорни за решенията си!"

В коментари под поста милиони се възмутиха, защото са поставени в неудобна ситуация, в която ще трябва да помислят.
Планът на Богатия е да плати за всички билборди и всички рекламни паузи в телевизиите, както и всички банери в интернет, за да няма политическа реклама. Освен това, той ще заплати всички социологически проучвания, за да могат агенциите този път да се опитат наистина да нацелят кой за какво ще гласува, вместо да влияят на вота.

"Ще е интересно какво ще роди процесът на демокрацията такъв, какъвто е замислен." - сподели в интервю Богатия.

"Най-вероятно Бил Гейтс седи зад това и ако гласуваме по съвест, ще умрем от когнитивен дисонанс, когато си изберем същите хора." - вайкат се баби пред столичен блок.

"Целта е да се намали населението на България, за да не сме опасни за великите сили!" - написа Валери Симеонов в своя публикация във Фейсбук.

За кого ще гласувате, ако се наложи да е по съвест?

Избери отговор!
Край