Гълъбин Боевски ще помага на Дядо Коледа с доставките в Люлин

Dec 24, 2013     zhelyo     3551
Прибралият се внезапно в България, след като беше заловен със 7 килограма кокаин в Бразилия Гълъбин Боевски, ще изтърпи поне някакво наказание, съобщиха от МВнР в практичен тест на системата за предаване на съобщения.


За да не бъде помилван без никакво наказание, на Боевски му е наложено да помогне на Дядо Коледа с тежките куфари с подаръци, пристигащи екслузивно от Южна Америка за пожелалите си незабравими празници българи.


Ще отговарям за Надежда и Люлин, като трябва да внимавам да не застъпя други територии, че да не ми отрежат ухо или пръст по стара коледна традиция”, коментира самият щангист, докато опаковаше малки пликчета с бяло съдържание, най-вероятно захарчета за кафе.
Според запознати добрият старец, който у нас не се казва Дядо Коледа, а Любен Гоцев, е предвидил подаръци за всички, които са написали навреме писмо с отчет какво са свършили за него през годината.


Боевски издава, че непослушните тази година е възможно да не получат полицейска закрила и може да им се наложи да излежат присъди от по ден, ден и половина, максимум два.


beasta

Поръчали ли сте си?

Избери отговор!
Край