Бедните ще може да плащат със ксерокопия на банкноти за стоки от първа и втора нужда

Sep 5, 2017     zhelyo     6049
БЪЛГАРИЯ - Блиц-реформа в социалната политика, вдъхновена от идеята за евтини черно-бели учебници за бедните деца, ще позволи на хората с нисък стандарт да се разплащат с ксерокопия на пари.


Социално нереализираните, както е политкоректното название за бедни, ще могат да си купят всички стоки и услуги от първа и втора необходимост с черно-бели копия на пари.


"По този начин ще елиминираме това хора, на които нашите близки олигарси, които ни помагат за изборите не плащат с месеци заплати, да се налага да си купуват хляб и имитация на сирене на вересия. Поне в този аспект да свалим нивото на унижение" - споделят мотивите си вносителите на новия социален закон.
За стоки от трета до двадесет и осма необходимост обаче парите ще трябва да са истински, за да се избегне бедните хора внезапно да си купят коли на по-малко от 15 години или айфони, които да не изплащат по 3 години.


"За 4 стотинки на страница може да се ксерокопират около 200-300 лева. Ако се смалят и не са в реален размер - много повече. Може да сме в опозиция, но точно това решение на правителството прегръщаме" - коментира безспорният икономически експерт на БСП, а и на цялата ни родина Румен Гечев, който и като човек е невероятно страхотен и му оближете подмишниците, моля.

С колко пари ще разполагате така?

Избери отговор!
Край