Бареков и Сидеров обявиха коалиция KLETA MAJKA BALGARIQ

Nov 14, 2013     zhelyo     9596
Вчера на среща в Парламента лидерът на медийно-политическия проект България без цензура Николай Бареков и лидера на медийно-политическия проект Атака Волен Сидеров обявиха вливането си в обща коалиция под надслов KLETA MAJKA BALGARIQ.


Двамата анонсираха KMB като "най-принципната" коалиция, основана на любов към страната, омраза към емигрантите, желание за безусловен базов доход, ежедневен популизъм и икономически перспективи като на птица додо.


"Нашата коалиция е на родолюбци и патриоти с изрядни финанси, спечелени от продаването на китайски дънки на Илиянци и съвсем нямаме странно големи бюджети!" - съобщават двамата, размахвайки празни листове, които представлявали списъци с офшорните им сметки.
Към коалиция KLETA MAJKA BALGARIQ са поканени да се присъединят всички истински българи, признаващи, че врагът е конспиративният образ Сорос, а не родните нагли схемаджии, окупирали икономиката като полицаи - тоалетните във Факултета по журналистика към СУ.


Сидеров и Бареков обещаха до 3 години българите да ходят на море в Сен Тропе, където да се къпят с шампанско, докато заливат сервитьори и палачинки с олио.


zhelyo

Окрилени ли сте?

Избери отговор!
Край