Промениха Закона за банковата цензура - арестуват още преди да всееш паника

Jul 18, 2014     zhelyo     4313
ДАНЧО ПАРЛАМЕНТАТА - В проекта за допълнение на Наказателния кодекс днес бяха въведени нови промени, според които хората, всяващи паника относно банките и финансовите институции, ще бъдат арестувани още преди да са извършили престъпление.

 
До решението се стигна, след като в тайна среща на последователите на гадателки Нешка Робева е заявила, че притежава списък с всички бъдещи клеветници, даден ѝ лично от пророчицата Ванга.
 

Въпреки че все още промените не са приети окончателно, днес в спецакция беше арестуван Иван Костов, който, разстроен от блокираните пари на семейството си, ще нахлуе в БНБ само по калашник и пяна на устата.
 
Малко по-късно стана ясно, че посланието на Ванга е било разчетено погрешно (колко красив може да е почеркът на сляп човек, ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!) и всъщност извършителят ще бъде Вежди Рашидов, купил си маска на Костов от Джъмбо.

 
Тепърва предстои да се установи автентичността на списъка на Ванга, като междувременно плъзнаха слухове, че той всъщност е измислица на Данчо Ментата, който силно се е впечатлил от филма „Специален доклад” с Том Круз. 


Синьокракото буби

Фигурирате ли в списъка на Ванга?

Избери отговор!
Край