Българите искат служителите от малки заложни къщи да договарят бъдещият курс лев-евро

Feb 13, 2020     Томпсъна     5129
СТРАНАТА - Българите искат хора с опит в сферата на финансите да представляват техните интереси при преговорите за присъединяване към Еврозоната.

Лихварите перфектно познават нуждите на съвременния българин и във всяка ситуация са способни да измислят нещо доста хитро.

На българската политическа класа ѝ липсва гъвкавост, експертност, работоспособност и като цяло повечето неща, които би трябвало да имат. Заложните къщи всеки ден работят с пари, докато българските политици предимно не работят, с каквото и да е.
Повечето хора смятат за нужно хора от бизнеса да заемат активно място на масата за преговори. Хората от бизнеса с даването на заеми срещу залог са особено подходящи, тъй като опасността от потенциална физическа агресия винаги ще стои на масата.

От ЕЦБ ще се опитат да намерят корави момчета, с които да отвърнат на предизвикателството, но най-вероятно няма да успеят. При среща с истински мъже европейските бюрократи обикновено изпадат в панически ступор или си вкарват ръцете в джобовете и не спират да си гледат в краката.

Каква е реалната цена на българския лев?

Избери отговор!
Край