САЩ стоели зад преврата в Галиче, експерти предупреждават за ескалация на насилието в региона

May 30, 2016     zhelyo     18045
ТЕЛЕВИЗОР - Експерти по геополитически анализи обявиха, че това, което имаме като ситуация в Галиче, е изцяло с американски почерк.


"Американците стоят зад преврата в Галиче. И ще видите как след години там ще има дори повече насилие. Защото Ценко Чоков може да беше диктатор, но държеши радикалните групи под контрол" - коментира сочен за великолепен български журналист, който не работи в някоя медия, слави се като кореспондент и всеки с три мозъчни клетки може да се сети, че е кадър на бивши и настоящи служби за "сигурност".


Според истински запознати с живота в Галиче, Чоков не е зловещ деспот, а води бабите на море и мисли за народа - истински гарант за мира в региона.
"Американците много държат да съсипват Северозапада. И удариха по най-светския управленец в региона, защото целят техните пионки да управляват. Но ще стане като с Ирак, Либия и Германия" - споделят тези, които са на "ти" със ситуацията и знаят две и двеста.


Все още се очаква реакция на Кремъл срещу преврата, като се появиха спекулации, че Рамзан Кадиров може да бъде командирован вежливо в Галиче, ако напрежението ескалира.


zhelyo

снимка: Иван с червен етикет
 

Какво искат САЩ от Галиче?

Избери отговор!
Край