Ненчо Балабанов имитира целия парламент – Бойко му омръзна

Mar 12, 2015     zhelyo     6537
ПАВЕТА, АМА ЖЪЛТИ - След като Н.Б, чийто инициали за жалост не са НРБ, успя да заблуди дори майката на премиера и по този начин изяде цяла тава макарони на фурна, за чиято рецепта пред вратата на премиерската майка плаче цяла Банкя, реши че тази роля е тясна за душата му.    


Опълчвайки се на всички подтисници на артистичния му порив, Ненчо усилено репетира ролята на Мая Манолова, като се опитва да влезе в менопауза и твърди, че вече владее до съвършенство хрипливостта на председателя на народното събрание – Цецка.


Премиерският глас твърди, че изпитва трудности да забрави английския, за ролята си на евродепутат, но обещава в предизборната си кампания, че полага всички усилия да лъже убедително, но тъпо.     
„Свързах се с висши ильоменати и се кълна, легнал по продължението на Конституцията, че съм на крачка да уволня целия парламент и да го заменя със Висшия си аз – степен, която получих в НАТФИЗ. Уверявам ви, това не е SLO4AINOST!“, споделя шизофреника.    


Проблемът със затлъстяването и говоренето на турски все още стои, но Балабанов е убеден, че чести посещения на Женския пазар, ще му помогнат да постигне безсмислената си цел.     
    
    
 

Коя роля ще е най-трудна за Ненчо?

Избери отговор!
Край