78% от българите ще изчакат ваксина с по-добър чип и камера за нощни снимки

Dec 23, 2020     zhelyo     20169
СОЦИОЛОГИЧЕСКА ФИРМА С ПОЛОВИН СЛУЖИТЕЛ, НО ЦИТИРАНА БЕЗКРИТИЧНО ОТ ВСИ МЕДИИ - Ново проучване показа нагласите на нашенеца към ваксините.

Според последните данни повечето българи все още не са сигурни ваксините на коя компания да изберат, а мнозина считат за най-далновидно да изчакат следващи версии и разработки.

"78% от българите имат съмнения, че първите ваксини ще са бъгави, със слаби микрочипове и няма да върви гладко "фейса" на тях. Също така искат нещо, на което са гледали в youtube дали прави хубави нощни снимки и колко държи батерията" - споделя студент по социология, поставен за лице на фирмата, направила проучването със съмнително финансиране.
62 на 100 от запитаните в рандомизирано извадково телефонно анонимизирано проучване сред 34 приятеля, помолени да попълнят една онлайн анкета, пък посочват, че биха се имунизирали, само ако няма достатъчно ваксини и трябва да използват връзки и корупция, за да уредят себе си и близките си с доза.

105% от попитаните пък едновременно подкрепят мерките и грижите на правителството, не вярват в съществуването на вируса и смятат, че всичко това е с цел световните елити, които контролират всичко, да сринат света, за да контролират всичко.

С какво ще се ваксинисате?

Избери отговор!
Край