105% от хората, които псуват паркиращите като галфони във Facebook, наживо подминават мълчаливо

Oct 27, 2017     zhelyo     7521
НСИ - Повече от всички хора, изказващи остро възмущението си на кадри с неправилно и идиотско паркиране в социалните мрежи, наживо ги подминават мълчаливо.

Тези, които са ербап в Интернет и винаги бързат да реагират остро, да залепят словесен етикет и да изпсуват по някой, паркирал неправнилно на тревна площ, пешеходна пътека или труп на пенсионерка, обикновено подминават наживо подобни ситуации.

"На тоя катил бих му издрал боята с ключ" - пише Ц.Л. (34), която обаче наживо даже му лъхнала с дъх и забърсала страничните огледала.
Как се стига до нереалният процент 105 от НСИ отказаха да изяснят, но според наши източници, които сме самите нас, те са ползвали скриптовете от анкетите на Не!Новините, които смятат винаги нашироко.

Разбира се, хората, които дерат боите с ключ, вдигат чистачките или налитат на водачите, паркиращи като олигофрени, не се хвалят в Интернет с поведението си, за да не им пратят мутри, понеже обикновено нарушителите карат по-скъпи возила, отколкото могат да си позволят по официални доходи, което значи, че са мутри.

Колко процента сте?

Избери отговор!
Край