10 причини да подкрепим Пищова на изборите

Nov 4, 2016     zhelyo     67278
Редакцията на Не!Новините в лицето на zhelyo и вещаещият благоприятен не!хороскоп за България beasta публично подкрепя кандидатурата на Митьо Пищова и Радо Шишарката за президент.

 

Факт е, че Димитър Маринов отнесе много подигравки и е масово пренебрежението към него, но Медия №37 не вижда нищо съществено в нападките срещу Митьо и съвсем сериозно счита, че той е най-добрият избор от така стеклите се за регистрация в ЦИК кандидати. Ето защо:
1. Реално не обещава нищо. Просто твърди, че Преходът е поп-фолк и кебапчета.

2. Ще прослави България по света. Единственият кандидат с такъв ярък потенциал. Може да го използваме като туристическа атракция.

3. Неуязвим за компромати. Има ли нещо, което да може да ви изненада, ако бъде приписано на Митьо? Няма. Значи няма как да го дискредитират, което автоматично значи, че ще имаме стабилност на президентския престол.

4. Разбира се с мутрите и с възрастните хора. Общо взето е обединил около 80% от населението, което е максимумът в тия настървени времена.

5. Потенциален най-добър приятел в кариерата на Тръмп. Ще щипят дупинца, ще дегустират рибки и ще облажим истински от дипломатически отношения със САЩ.
6. Най-много прилича на средностатистическия избирател. Нали сте истински демократи?

7. При него всичко е меко казано. Димек кат стани криза, ше го понисем по-лекинко, пунежи няма как да го риче грубо.

8. Ще превърне фонтана пред Президентството в джакузи. И вместо да потрошавате суеверно стотинки вътре, ще може да се изплакнете с куп непознати.

9. В изборите е за медийния пакет от 40 000 лева. Което си е малка шашма в сравнение с далаверите на доста други кандидати.

10. Обяви, че като го изберат, няма да прави нищо. Нищо е по-добре от кофти работи.
zhelyo

Какво му е толко на Митьо?

Избери отговор!
Край