Залагат активите на КТБ на победа за Лудогорец срещу Базел

Oct 20, 2014     zhelyo     6521
БНБ - Управителят на Централната банка Иван Искров обяви, че е отворен акаунт на КТБ в сайт за залози, за да може в сряда да бъде запълнена дупката в банката, след като всичките ѝ активи бъдат заложени на победа за Лудогорец над Базел.


"Коефициентът към момента е 2.75. В банковия свят няма никъде такава инвестиция, която за три дни да върне 275% печалба. А времето ни притиска" - споделя Искров.


Според квесторите, упражняващи специален надзор над КТБ, отборът Лудогорец се е представил успешно в мачовете срещу Реал Мадрид и Ливърпул, като само малшансът е попречил на разградчани да спечелят мачовете, а отборът на Базел бил далеч по-скромен.
Промоцията за новооткрит профил в букмейкърския сайт ще върне поне 25 евро при загуба на залога, така че дори и при лош изход, с тези пари ще може банкерите да се опитат да възвърнат заложените активи на КТБ след няколко по-смели залога.


Това е първото конкретно решение за КТБ, откакто тя бе затворена в началото на лятото, а Цветан Василев и Делян Пеевски почнаха да разпределят запорираните ѝ порции посредством заплахи и мрънкане.


zhelyo

Ще излезе ли залогът?

Избери отговор!
Край