Владимир Путин в писмо до Кристиано Роналдо: И двамата сме демонизирани от Западните медии

Aug 16, 2022     zhelyo     3681
БАРОКАМЕРА №4 - В писмо, адресирано до нападателя на Манчестър Юнайтед, руският държавен глава поздравява футболиста по повод 19 години от 16.08.03 г. - датата на дебюта на португалеца в английския шампионат.

Владимир Путин заявява, че двете страни трябва да "разширят всестранните и конструктивни двустранни отношения в общи усилия за един по-спортен свят", съобщиха държавните медии в Мадейра, цитирани от РИА.

Путин пише, че по-тесните връзки биха били в интерес и на двамата, тъй като били очевидни лидери в поприщата си, неостаряващи гении и жертви на западните медии, търсещи начини да принизят постиженията и извънземните им тела.
Както е известно, Роналдо е обвиняван в това, че е прекалено добър и човечен, пазител на християнските ценности и прекалено отборен играч, ценящ работата и взимането на екипни решения.

Очаква се португалската звезда да напусне Манчестър (Юнайтед) и да се пръсиедини към новия шампионат на Русия, Беларус, Луганската и Донецката народни републики и Славия на Венци Стефанов.
 

Ще мелят ли заедно Путин и Роналдо?

Избери отговор!
Край