Ван Гаал идва на стаж в България, за да се учи на оправдания

Sep 23, 2014     zhelyo     5942
МАНЧЕСТЪР, АНГЛИЯ - Мениджърът на Манчестър Обединено (не ни карайте да ползваме чуждици, когато си имаме идеални думи за това) Луис ван Гаал бе командирован за няколко дни в България, за да повдигне нивото си на оправдания след слабите резултати на тима.


Наследникът на изглежда доста по-успешния Дейвид Мойс ще има разговори със Стойчо Младенов, за да бъде по-убедителен, обяснявайки как Марк Клатенбург в последните 6 мача на "червените дяволи" е дал срещу тях 5 дузпи и е изгонил 3-ма от играчите им.


На Герена ван Гаал ще се научи на смирение със слабите резултати и игра, за да вдъхва с медийното си поведение настроения, че нищо не се е случило и средата на таблицата е цел за тима.
От Вили Вуцов в Пловдив холандският спец пък ще си вземе бележка, че винаги може да пледира невменяемост.


Разбира се, ван Гаал ще мине и през Разград, където ще вземе опорни точки, чрез които да обяснява в Англия, че на Манчестър Обединено трябва да се гледа като на национална кауза, защото е най-успешният клуб, откакто има Висша лига и е доста тъпо всички, които не са фенове на отбора, да се забавляват, че е толкова слаб.


zhelyo

Ще успее ли да попие достатъчно посредственост ван Гаал само за няколко дни у нас?

Избери отговор!
Край