Александър Томов обеща таблети за феновете на ЦСКА

Feb 7, 2014     zhelyo     6931
Собственикът на ЦСКА чрез различни алтер-егота Александър Томов обеща розово бъдеще за ЦСКА, класиране директно в групите на Шампионската лига, еднорог и таблет за всички фенове, посетили поне два мача на тима идната пролет.


"Няма какво да се обърка. Намерихме толкова спонсори, че играчите ще играят с нови фанелки през вторите полувремена, защото не може да съберем всички рекламодатели иначе" - споделя Томов, раздаващ лихвите по дълговете, генерирани от предните управления на ЦСКА.


Ситуацията в Борисовата градина ставала все по-цветуща, че за феновете щяло да има награди - таблети, възможост да ощипят Антон Карачанаков, когато почне да си я върти на десния крак, преди да центрира, както и хонорар, ако дават съвети на треньорите как да се подреди защитата при статични положения в полза на противника.
Томов обещава след година да превърне ЦСКА в марка, конкурираща се с Apple, което евентуално да помогне за трансфера на Венци Христов от Берое на Армията.


Междувременно неформалният президент на тима попита журналистите дали имат да му услужат с 20 лева за до края на седмицата.


zhelyo


 

Имате един Александър Томов и друг Александър Томов и право да зададете въпрос на единия от двамата. Как ще разберете кой лъже?

Избери отговор!
Край