В Разград ще строят ж.к. "Моци"

Oct 25, 2017     The rain     2813
РАЗГРАД - След като легендата на националната кауза Козмин Моци по възможно най-европейски тури първия гол срещу "Спортинг" (Брага) за шеметния успех с 2:0 на португалска територия*, кметът на Разград д-р Валентин Василев предложил на Общинския съвет решение за включване в списъка на капиталовите разходи за следващата година построяване на цял нов квартал с името "Моци".

Нуждата от новия жилищен комплекс е породена от прииждането на много зажаднели за истински футболни емоции българи от градове, в които отборите са превърнати в посредствени, а не лъскави перални за пари.

Общинските съветници приели единодушно предложението, а после отишли на общ семеен обяд, щото се оказва, че в духа на утвърдилите се напоследък български традиции, всички били помежду си кой кум, кой сват, кой на булката брат, стреляло се с пистолети от деца и т.н. 
"Този човек заслужава много от една мижава трибунка", обоснова се пред медиите градоначалникът и обеща да не нарича "олигофрен" нито един журналист, дръзнал да му зададе въпроса дали не е обиден от факта, че тук-таме из новия квартал има по някой празен апартамент.

Той добави, че при откриването на жилищния комплекс премиерът Бойко Борисов, в случай, че дотогава не е подал оставка по навик, щял лично да пререже лентата, която нямало да е точно лента, а 4-метров кренвирш, а сетне да развърти баданарката и Лиляна Павлова и собственоръчно да го санира.

"В този квартал надали ще има с кого да обеля две думи. Там, ако не си бразилец или чужденец, няма да те смятат за човек", заяви в свой стил бившият съотборник на Моци Йордан Минев в отговор на въпрос дали няма да си купи жилище в бъдещия комплекс. 

*Обаче е скучно без Алекси Сокачев

Кой ще е първия човек, закупил си жилище в ж. к. "Моци"?

Избери отговор!
Край