Патриотичният фронт обяви, че ще работи за етнически чисто тото във футбола

Dec 12, 2014     zhelyo     4688
ПАРЛАМЕНТАТА - В разгара на поредния частичен скандал с черно тото в българския футбол от парламентарната група на Патриотичния фронт изпънаха декларативно десните си ръце и се заклеха да работят за етнически чисто тото.


"В България тотото трябва да е арийско! Вярно е, че футболът ни се напълни с швед, италианец и две чернилки, както пишеше в 7 дни кетъринг, но ние ще го променим" - споделиха от групите на ВМРО, НФСБ и ДС.


От националистическата формация декларираха готовност да следят всички тото-пунктове за черни хора, като призоваха към тях да се включи и здравният министър Петър Москов.
"Според нас е проблем и азиатският хендикап. Азиатците не са само тия свежите с дръпнатите очи. Индийците и арабите също са азиатци да не забравяме" - бдителни бяха хората на Симеонов и Каракачанов.


Както е известно, редица футболисти, съдии и тъпкачи на фолк-певици бяха разпитвани от разследващите органи във връзка с някои съмнителни мачове, а същевременно Марек бе глобен с 10 000 лева, задето е взел много повече пари от това, за да играе по различен начин срещу Лудогорец, ЦСКА и Левски.


zhelyo

Играли ли сте черно тото?

Избери отговор!
Край