Пеевски поема и националния отбор по ритане на топка

Oct 17, 2023     zhelyo     3850
СГЛОБИ МИХАЙЛОВ - След поредната разочароваща изява на националния отбор по футбол, който загуби с 0:2 от Литва и остана без шанс за класиране на Евро 2024, Делян Пеевски обяви своето намерение да поеме управлението на тима.

Според непотвърдени източници, бизнесменът и политик е готов да инвестира милиони в подобряването на инфраструктурата, подбора на треньори и играчи, както и в промяната на имиджа на отбора, но на първо място смята, че трябва да вложи душа и сърце в тима.

Пеевски е известен със своето търпение и доброта, но близки до евроатлантика тъврдят, че последната загуба е преляла чашата и той е поставил условие на президента на БФС да му предаде националния отбор или да ходи да си търси квартира в Дубай.
Очаква се Пеевски да обяви своите планове официално през следващите дни, като според негови близки, той има амбицията да направи България един от лидерите в европейския футбол, като изгради солидна сглобка в съблекалнята. Депутатът е поканил Бойко Борисов да бъде капитан на отбора, защото съставът бил млад и имал нужда от някой с опит.

"Националният ни отбор страда от разделението и недоверието, от интригантство и безхаберие. В последната година доказах, че съм истинският обединител и мога да накарам кръвни врагове да работят заедно за България в Народното събрание и в Министерския съвет. Ще успея и в националния отбор по ритане на топка" - сподели специално за Не!Новините политикът в най-добра форма днес.

 

Ще успее ли Пеевски?

Избери отговор!
Край