Нашенец не отиде на почивка, купи си Хари Кейн и Килиян Ембапе със спестеното

Jul 27, 2023     zhelyo     3315
МЛАДОСТ, СОФИЯ - Жител на доста по-читавия от останалите квартали с подобно име Младост 1 сподели, че е спестил от почивки, защото не се е преуморил.

Вместо да си купи пържола или да заведе семейството на олинклузив с включена промивка на стомаха, 45-годишният Емил Хесков си е купил чифт футболисти.

"За някви мижави 320 милиона евро си взех Хари Кейн и това недоволното от ПСЖ. Той, не че Кейн е много доволен, дадох му да мие паниците и той вика "Шефче, аз такова не съм виждал, къде го спечели?". Викам му, че събирах точки преди години от Фантастико за тенджери. Той ме гледа оцъклен, вика - и аз събирам цел живот точки, ама ня... Душичка" - разказва ни мъжът.
Той все още обмисля за какво да пробва двамата, но се радва, че може да ги отдаде под наем, ако му писнат, за разлика от жената и децата, които само плашели, че ще си тръгнат със свободен трансфер, но все така си стоели да разбалансират отношенията в съблекалнята с отровните си нагласи за живота.

"Все още не мога да разбера Мбапе ли е или е Ембапе. Ама е мой и ще му викам Ембапе колкото си искам. Пратих го за цигари да не скучае това жабче" - обяснява ни 

Разумно ли е подходил?

Избери отговор!
Край