Лудогорец - ЦСКА (Предварително по минути™)

Aug 10, 2013     zhelyo     6326
Поради кратко "ваканцуване" се налага пускането на пророческите чакри и дербито на футболния кръг у нас да бъде предсказано по минути. Мачът ще се играе в Разград, като за щастие стадионът не е резервиран за свирене на Пинко Флойдовата пантера.

'Начало - Футболистите на Лудогорец излизат, щракайки с пръсти, хвърляйки салфетки и кълчейки баджаци, продължавайки поп-фолк тържествата си от отстраняването на Партизан по-рано през седмицата.

'4 - Футболистите на ЦСКА вече са успели да се ориентират кой на коя позиция горе-долу трябва да играе. Започват да връзват по няколко паса дори.
'9 - Стойчо Стоев и Стойчо Младенов се викат "адаш" и разцъкват с топка между двете скамейки.

'13 - Мишел Платини обикаля сектора за гости с надеждата феновете на ЦСКА да му платят, защото е чул, че вече те щели да бъдат собственици на отбора.

'17 - Кирил Домусчиев се разбеснява на всички хора на стадиона, че са седнали на местата си, а той е закъснял. Иска всички да станат, за да си избере първи място.

'23 - ЦСКА подписва с трима нови вратари в първите минути от мача.

'27 - Йордан Минев вече е напсувал всички противникови играчи и започва да играе по-спокойно.
'31 - Емил Гъргоров се ядосва на 10-ото си неразбрано от съотборниците му отиграване и моли Стойчо Младенов да му позволи да доиграе мача с бившите си съотборници от Лудогорец, с които пасовете в чешка уличка му връзвали повече.

'39 - Феновете на Лудогорец бързо префасонират песните на гостуващата агитка, заменяйки думите ЦСКА и червени с Лудогорец и зелени.

Почивка - Дори това успяваме да предвидим! Толкова ясно хвърлихме боб!

'Начало на второто полувреме - Отборите разменят половините си, а Домусчиев беснее, че дори в домакинството, на столичани се пада половин игрище. Обяснява, че тоя стадион той го е строил, не за да го отдава на разни бедняци.

'48 - Джаксън Менди се чувства като Гъливер сред футболистите на Лудогорец, имащи среден ръст от около Неперовото число.
'55 - Междувременно резултатът е станал 2:2. Но не головете са важни!

'64 - Играчите и на двата отбора са каталясали. Лудогорец - заради втория мач за седмица и тържествата между футболите, а ЦСКА - заради тежестта на славната фланелка.

'70 - Съдията дава почивка за пиене на вода. Футболистите на Лудогорец и ЦСКА твърдят, че водата не помагала, искат зелев сок, айран и алка-зелцер.

'78 - Внезапен концерт на Пинк Флойд прекъсва мача, но само за час и половина.

'84 - 2:3! ЦСКА изненадващо повежда, след като футболистите на Лудогорец заспиват първи.
Край. Последен съдийски сигнал. Кирил Домусчиев беснее на съдийското отсъждане и обвинява рефера, че не е на терена, за да изнася концерти, а и вдигането на шум след 22:30 било незаконно.

Кога ще бъде мачът?

Избери отговор!
Край