Лудогорец - Ботев (Предварително по минути™)

Aug 9, 2017     zhelyo     5256
Мачът на сезона, на годината и на века ще се случи -  Суперкупата е по-жива от всякога. Суперлативният турнир в началото на футболния сезон, обезсмислящ останалата му част, ще изправи отборите на Лудогорец и Ботев в битка, интригуваща запалянковци от цял свят. Ето какво ще се случи:

'Начало - Изключително биене на център, цял стадион Лазур ахва, а половината гларуси получават гърчове.

'8 - Все още се чудите Натанаел на герой от кой точно сериал за наркотици ви прилича. Не е The Wire, поне.
'17 - Тони Тасев не е чак толкова впечатляващо бърз, но все пак всички се съгласяват да му лепнат прякора Сина на морския бриз.

'28 - Монпелие, Сос Уорчестър и Ханза Рощок са готови да дадат 70 милиона евро за Джонатан Кафу, вдъхновени от ударния трансфер на Роман Безяк в Юнайтед.

'33 - 1:0! Марселиньо вкарва, ботевистите искат засада, но страничният твърди, че оная чайка я е покрила.

'44 - Канари се бият с чайките, явно разтуряйки пернатата дружба и подозирайки ги, че играят за делиорманските орли.

'Почивка. Ангел Петричев танцува ламбада и дори най-крайните фенове на Ботев го аплодират и поощряват. Тези от тях, които са били на море и имат тен, гледат да не се набиват на очи.
'53 - Светът е в екстаз от футболния двубой и дори по новините включват бургаският киборг Цеца Алексова с една глава над всички от центъра на терена да задава най-хубавите въпроси, задавани някога, на топката.

'65 - Яя Меледже изплюва куче и става ясно, че освен всичко друго, досега сме гледали и филма Куче в Меледже!

'73 - 1:1! Марадоната връща Косоко да поиграе двайсетина минути, защото е такъв като човек - ексцентричен пичага. А и каптагонът не му понася и му има зъб.

'84 - Червен картон! Косоко се опитва да оправи цяла България за краткия си шанс да се върне за трети път у нас, че е изгонен, тъй като убива олигарх.

Край. Лудогорец вдига трофея заради гол на чужд терен, тъй като Ботев домакинствали на Лазур по Европата. Всички се примиряват, защото още малко емоции тая вечер ще дойдат много нанагоре.

Кой ще вдигне суперкупата?

Избери отговор!
Край