Лудогорец - Базел (Предварително по минути™)

Nov 23, 2016     zhelyo     5217
Мине се не мине и Лудогорец играе с Базел. Някои ще си кажат - аман! Други пък ще нарекат този епохален сблъсък Ел Класикото на европейските клубни турнири. Да видим как ще се отрази политическата турболентност на стрелковия потенциал на Данчо Минев:

'Начало - Заблуден от телевизионната реклама, Марселиньо пее Блек фрайдей, блек фрайдей с мелодията на химна на ШЛ.

'7 - След като в миналия мач защитникът на Базел Марек Сухи откри, че баща му е Антони Здравков - Сухия, в този мач открива, че дядо му е Марек (Дупница).
'15 - Мая Манолова и цяла сюрия по-ниски от нея мъже внася нови правила на футболната игра, в които тъчът е гол, а топката е заменена с картофено пюре.

'21 - Лек вятър разкрива, че 80% от капацитета на стадиона е запълнен с картонени човешки силуети, които започват да летят.

'35 - Марк Янко открива, че баща му е в Симитли.

'43 - Нищо, мачът е тегав.

Почивка. На дебата преди втори тур Лудогорец се разревава, че дядо му е умрял от грешно предписан антибиотик.
'48 - Швейцарците си мислят, че е хитро да хвърлят цяло първо полувреме шоколади на Владо Стоянов, но към момента няма откъде топка да мине.

'53 - След спирането на санирането кренвиршите са разводнени с двойно стиропор и публиката вече близо час не е пяла българи юнаци.

'60 - Сере Дие и Мануел Аканджи си разказват вицове на резервната скамейка, но четвъртият съдия ги смъмря, че това било тоалетен хумор.

'69 - Клаудио Кешерю много иска да вкара гол, но играта му не върви. Все пак решава, че успехът ще дойде със самочувствието и внезапно почва да се радва, все едно наистина е вкарал гол.

'70 - Чуждите скаути, дошли за румънеца, си тръгват и по препоръка на новия президент отиват да преслушат Моника Маковей.
'75 - Детска Евровизия, Лудогорец, бокс и нови конституции - България е в нов апогей, но в мача така и няма голово положение.

'81 - Удар на Анисе Абел отива на Андрианантенайната си.

Край. 0:0, с която прогноза малкото Пеле zhelyo обрича мача довечера да е с минимум 5.5 гола. С което признание го обрича обратно на нито един гол.

Ще рита ли Лудогорец по Европа и през пролетта?

Избери отговор!
Край