Ким Чен Ун се разплакал заради Любен Гоцев и състоянието на българския футбол

Oct 14, 2020     zhelyo     6800
СВЕТОВНИЯ НОВИНАРСКИ ПОТОК - Фалшива е нашумялата през последните дни, че Ким Чен Ун се е разревал в обръщение към нацията си, признавайки своя провал към народа си.

"Истината е, че г-н Ун коментира факта, че откак се спомина Любен Гоцев, националният отбор на България търпи само загуби" - съобщиха от Севернокорейското посолство за Не!Новините.

Както е известно, кадрите с разридания лидер на Северна Корея бяха придружени в световните медии с пропагандни твърдения, че той е признал провала си в това да вдигне стандарта на подопечната му нация, като ѝ внушава героизъм, обикновено присъщ на управляващата партия.
"България загуби шансове за пореден голям футболен форум, а нашият Върховен лидер загуби един от идолите си. Това е една нормална човешка реакция" - допълниха севернокорейските дипломати, след което помолиха да махнем думата човешка, за да не се изтълкува като обида.

Ким Чен Ун е известен фен на Царско село още от дете, като неведнъж е звънял в БФС, за да попита защо не викат в националния отбор повече играчи от бойкия тим от Околовръстното шосе на София.

Вие ревнахте ли си?

Избери отговор!
Край